De Water Europe Marketplace is een online platform voor Circulaire Economie oplossingen en systemen op het gebied van water, energie en materialen dat vraag en aanbod op elkaar afstemt.
Via de Water Europe Marketplace kan iedereen marktrijpe, innovatieve oplossingen lanceren en promoten door ze te uploaden in de productsectie. Je kan ook je behoefte kenbaar maken via de Calls for Solution – of het nu gaat om technologische innovatie, samenwerking of een dienst. Verder kun je de zichtbaarheid van je product vergroten met gerichte zoekopdrachten en profiteren van de naadloze integratie van gerelateerde content en promotionele evenementen in Europa en daarbuiten. Daarnaast kun je je verdiepen in vele beschikbare technologieën, producten en casestudies van gerelateerde Europese projecten. Kom in contact met andere belanghebbenden om ideeën uit te wisselen, kansen te verkennen en samen te werken. Al deze functies zijn gratis en kunnen op elk moment worden geannuleerd!
Registreer je hier voor de Water Europe Marketplace en upload je product of vraag om een oplossing voor je probleem: https://mp.watereurope.eu/

Delen van de Marketplace zijn ontwikkeld binnen het B-WaterSmart project: https://b-watersmart.eu/

      

 

      

 

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No. 869171.