Hoor jij je collega’s ook regelmatig praten over onderzoeksresultaten of reportages die ze gelezen hebben in Proeftuinnieuws? En ben je daardoor ook geïnteresseerd in een abonnement op dit vakblad voor de professionele groente- en aardbeienteler? Word lid van het Proefstation.

Wat houdt een abonnement op Proeftuinnieuws allemaal in?

Je krijgt jaarlijks 21 rijkgevulde edities in je brievenbus met de vaste rubrieken Vollegrond, Glas, Kleinfruit, Witloof en Biologische teelt. In elke editie wordt ook een bepaald thema uitgelicht, zoals Ziekten & plagen, Smartfarming, Water, Bemesting … Alle onderzoeksresultaten van de praktijkcentra komen erin aan bod. Daarnaast vind je in het blad ook reportages gemaakt op tuinbouwbedrijven of bij toeleveranciers en een bondig overzicht van sectorgerelateerde berichten.

In de rubrieken Vollegrond actueel, Glas actueel, Kleinfruit actueel en Witloof actueel krijg je actuele teeltinformatie. Een week vóór de gedrukte editie in je brievenbus valt kan je deze actueels al online lezen via onze digitale nieuwsbrief. Op de verschijningsdatum zelf krijg je nog een tweede nieuwsbrief met daarin de link naar de andere artikels. Onze artikels worden al sinds 2005 gearchiveerd in een databank (www.proeftuinnieuws.be). Ook die kan je als abonnee raadplegen.
Vanaf 2021 zijn ook de laatste acht edities integraal beschikbaar zijn op de website van Proeftuinnieuws onder de vorm van een doorbladerbare pdf. Vanzelfsprekend kan je ook die alleen raadplegen als abonnee.

 

Word lid van het Proefstation en daarmee ook abonnee van Proeftuinnieuws

Maak je vandaag nog lid bij het Proefstation voor de Groenteteelt in Sint-Katelijne-Waver. Via nieuwsbrieven krijg je veel informatie van het Proefstation, maar daarnaast word je dan ook automatisch abonnee van Proeftuinnieuws. Wat de andere voordelen zijn, laten we je graag zelf ontdekken via onderstaande link.

Word lid — Proefstation voor de Groenteteelt vzw