Op 21 januari vond de eerste editie van WaterWijs plaats op het Proefstation. Het thema van deze studienamiddag was “toekomstgericht waterbeheer op tuinbouwbedrijven”.  Tijdens deze studienamiddag mochten we maar liefst 85 personen verwelkomen.

 

presentaties: 

Zowel meer droogte als meer overstromingen in Vlaanderen

Toekomstgericht omgaan met water in de tuinbouw… nu de praktijk!

AGENDA

 

 

 

 

 


 

Standhouders:

Agrozone is specialist voor (her) gebruik van water in de tuinbouw en industrie.
Verkoop van Tril- en doekfilter en filtratietoren. De filtratietoren kan drainwater en water filtreren van trayvelden voor desinfectie van UV of Ultrafiltratie.
Vertegenwoordiging van RV/T, CO2, licht en bodemvochtsensoren
Doekfilters voor de filtering van waterstromen binnen de tuinbouw zorgen voor een emissie lozing filtering zonder verspilling van water.
Actief in water- management, klimaatcontrole, elektra en belichting, engineering en constructie, teelt-systemen, software en internet solutions.
Hortiplan staat voor op maat gemaakte geautomatiseerde tuinbouwtechnologie zoals klimaatcontrole, elektrotechniek en irrigatie, evenals belichtingsoplossingen.
ICL Specialty Fertilizers is een wereldwijde leider in plantenvoeding. De focus is gericht op één doel: planten, gewassen en gras beter laten groeien.
MJ-Tech BV is specialist in het produceren en installeren van hogedruk nevel installaties t.b.v. een optimale luchtvochtigheid en adiabatische koeling, met name toegepast in de (glas)tuinbouw.
Leverancier van onder meer afsluiters, al dan niet computer gestuurd, filters, slangen, tanks, sproeiers, fittingen, buizen en nog een hele reeks andere producten van superieure kunststof voor het probleemloos behandelen en beheersen van waterstromen.
Producent van alle componenten nodig bij chemische waterbehandeling. Meer bepaald doseerapparatuur/desinfectie apparatuur en meet-en regelapparatuur

 

Deze studiedag is een organisatie van het Proefstation in samenwerking met: