Word lid van het Proefstation en daarmee ook abonnee van Proeftuinnieuws

Maak je vandaag nog lid bij het Proefstation voor de Groenteteelt in Sint-Katelijne-Waver (www.proefstation.be). Via nieuwsbrieven krijg je veel informatie van het Proefstation, maar daarnaast word je dan ook automatisch abonnee van Proeftuinnieuws.

Standaard lidmaatschap:

 • Gratis telefonisch advies of advies ter plaatse op het Proefstation
 • Eenmalig gratis bedrijfsbezoek wanneer het probleem niet vanop het Proefstation behandeld kan worden
 • Toegang tot de databank met alle proefverslagen en projectresultaten van het onderzoek uitgevoerd op het Proefstation
 • Leden krijgen de mogelijkheid een persoonlijk profiel op te stellen. Via dit persoonlijk profiel wordt u wekelijks op de hoogte gebracht van activiteiten en nieuwe verslagen binnen uw interessedomeinen.
 • Vrije toegang tot onze proeven (na afspraak)
 • Uitnodiging op onze opendeurdagen en geleide bezoeken
 • Voordeeltarief (20%) op onze diensten (adviesverlening, staalnames, …)
 • Voordeeltarief voor studiedagen
 • Abonnement Proeftuinnieuws.  Je krijgt jaarlijks 21 rijkgevulde edities in je brievenbus met de vaste rubrieken Vollegrond, Glas, Kleinfruit, Witloof en Biologische teelt. In elke editie wordt ook een bepaald thema uitgelicht, zoals Ziekten & plagen, Smartfarming, Water, Bemesting … Alle onderzoeksresultaten van de praktijkcentra komen erin aan bod.  Daarnaast vind je in het blad ook reportages gemaakt op tuinbouwbedrijven of bij toeleveranciers en een bondig overzicht van sectorgerelateerde berichten.  In de rubrieken Vollegrond actueel, Glas actueel, Kleinfruit actueel en Witloof actueel krijg je actuele teeltinformatie.  Een week vóór de gedrukte editie in je brievenbus valt kan je deze actueels al online lezen via onze digitale nieuwsbrief.  Op de verschijningsdatum zelf krijg je nog een tweede nieuwsbrief met daarin de link naar de andere artikels.  Onze artikels worden al sinds 2005 gearchiveerd in een databank (www.proeftuinnieuws.be).  Ook die kan je als abonnee raadplegen.
  NIEUW – Vanaf 2021 zullen de laatste acht edities ook integraal beschikbaar zijn op de website van Proeftuinnieuws onder de vorm van een doorbladerbare pdf.  Vanzelfsprekend kan je ook die alleen raadplegen als abonnee.
 • Mogelijkheid te zetelen in de bestuursorganen en technische comités.

Steunend lidmaatschap:

 • Alle bovenvermelde voordelen
 • Mogelijkheid om proeven te laten uitvoeren op het Proefstation
Tarieven 2023 Leden met verzending in België Leden met verzending buiten België Voor buitenlandse leden die deel uitmaken van een Vlaamse coöperatie.
Standaard lidmaatschap voor telers
Binnenlands BTW-nummer € 132 (incl.BTW) € 317,20 (incl.BTW) /
Buitenlands BTW-nummer € 132 (incl. BTW) € 303,60 (excl. BTW) € 206,80 (excl. BTW)
Steunend lidmaatschap
Binnenlands BTW-nummer € 246,40 (incl.BTW) € 430,68 (incl.BTW) /
Buitenlands BTW-nummer € 246,40 (incl. BTW) € 414,68 (excl.BTW) /

Het lidmaatschap van het Proefstation is fiscaal aftrekbaar.

Wenst u lid te worden van het Proefstation? Vul dan hieronder uw profiel in of neem telefonisch contact op met het Proefstation op het nummer +32 15 30 00 60.


Word nu lid