Zien is geloven

Rassen in de ontwikkelingsfase kunnen worden getest in uitgebreide veldproeven, waarbij de omstandigheden van een commerciële locatie worden nagebootst, maar met uitgebreide onderzoeksmogelijkheden. In de kas kunnen klimaat, fertigatie en kunstlicht worden gestuurd op basis van uw behoeften. Ook de gebruikte teelttechnieken kunnen aan uw behoeften worden aangepast.

Zien is geloven. Zien is onthouden. Een proefbezoek zegt meer dan een grafiek of rapport alleen; daarom kunnen demonstratieproeven worden georganiseerd. Deze proeven tonen het potentieel van nieuwe rassen voor uw technische verkoopmedewerkers, distributeurs of eindgebruikers. Een gecaterd evenement kan worden geregeld waarbij onze experts de proefresultaten presenteren in een van onze vergaderzalen of loodsen en de deelnemers rondleiden langs de proeven in het veld en/of de serre.

Stel je vraag over rassenproeven aan Rik

Vragen over onze rassenproeven? Of wil je graag eens langskomen om te praten over alle mogelijkheden en hoe we je verder kunnen helpen? Contacteer dan Rik.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder