08/25/2023 19:00 - 08/25/2023 20:30

Op vrijdag 25 augustus organiseert B3W, de Begeleidingsdienst voor Betere Bodem en Waterkwaliteit (B3W) een thematisch uitwisselingsmoment (TUM) binnen de groenteteelt. We zijn te gast op het bedrijf WGK bvba, te Sint Katelijne Waver. We bekijken de bemestingstechniek fertigatie in knolvenkel.

Wat mogen jullie verwachten?

Locatie en tijdstip

We verwachten jullie graag op het praktijkperceel bij WGK bvba te Sint Katelijne Waver op vrijdag 25 augustus van 19u tot 20u30. Om makkelijk te navigeren kan je gebruik maken van volgende link https://goo.gl/maps/fWfrajxhmpiFa8g57

Wil je deelnemen? Schrijf je dan snel in!

Inschrijven kan tot en met woensdag 23 augustus. Als je bent ingeschreven, ontvang je op 25 augustus in de voormiddag een mail met alle informatie.

Nadat je je hebt ingeschreven voor dit thematische uitwisselingsmoment , kan je op het discussieforum op de B3W-website alvast vragen stellen over bemesting of er jouw eigen ervaring delen.

 

Voorafgaande TUM bladvoeding als bijbemesting in prei

Heb je ook interesse in bemestingspraktijken in prei? Of wil je meer weten over de mogelijke meerwaarde van het inzetten van bladvoeding? Schrijf je dan ook in op de TUM rond bladvoeding in prei op het bedrijf van Karel Bosschaerts te Putte. Beide demomenten vinden aansluitend plaats. Voor de verplaatsing reken je op een kleine 15 minuten met de wagen. De inschrijving voor dit thematisch uitwisselingsmoment kan je vinden via deze link.

 

Inschrijven

Organisators