Laden Evenementen

Op 22 maart vindt de volgende editie van WaterWijs plaats.
Op deze dag nemen boeiende sprekers je mee in hun projecten en vertellen je hoe je aan de slag kan met water op jouw bedrijf.

Met ons programma richten we ons volledig op de telers.

Het Departement Landbouw en Visserij komt het nieuwe GLB toelichten. Ook subsidie en investeringsmogelijkheden nemen we onder de loep. Hoe en waar kan je nog investeren? Wat zijn de mogelijkheden op jouw bedrijf wanneer het over water gaat.

Onze experten water begeleiden je daarna op een beurs door alle praktische mogelijkheden. Wanneer is peilgestuurde drainage een meerwaarde? Hoe begin je aan een waterbassin? Is druppelirrigatie interessant voor je vollegrondsteelt? Zuivering en ontsmetting van water, kan je daar makkelijk mee aan de slag of vraagt dat toch een grote investering van tijd en moeite?

Welke vraag je ook hebt, onze onderzoekers staan klaar om deze te beantwoorden en om je te begeleiden naar duurzame wateroplossingen. Niet enkel met impact op de korte termijn maar ook oplossingen waar je in de toekomst letterlijk en figuurlijk de vruchten van kan plukken.

Er wordt momenteel hard gewerkt aan het volledige programma maar inschrijven kan al. We verwachten dat dit evenement zal starten rond 14u en eindigen rond 17u met een drankje

WaterWijs2023

Naam(Vereist)
Ik behoor tot volgende groep:(Vereist)

Toestemming(Vereist)

Gegevens

Datum:
maart 22
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Proefstation voor de Groenteteelt

Locatie

Proefstation voor de Groenteteelt
Duffelsesteenweg 101
Sint-Katelijne-Waver, 2860 Belgiƫ
+ Google Maps
Telefoon:
015300060
Site:
www.proefstation.be