01/19/2021 16:00 - 01/19/2021 16:30

 width=

Innovatie is één van de belangrijkste dingen in de agro-food sector. En innoveren doen we niet alleen. Een goede samenwerkingsvorm is daarom essentieel. En dat wordt ook wel het co-creatie proces genoemd. Binnen het GLITCH project waar ik aan verbonden ben, hebben we een tool ontwikkeld die dit proces vergemakkelijkt. Namelijk het GLITCH Kompas.

 

Op 19 januari 2021 van 16:00 tot 16:30 zullen wij online een kick-off organiseren om mensen zoals jij kennis te laten maken met het GLITCH Kompas. Daarvoor zou ik je graag persoonlijk uitnodigen. Maar wat houdt de kick-off in?

 

Het korte webinar neemt je mee door het co-creatie proces, zodat innovaties/ideeën makkelijker gerealiseerd kunnen worden. Het GLITCH Kompas bestaat uit een aantal fases, waartoe verschillende tools behoren. Deze zullen concreet en pragmatisch uitgelegd worden.

Deze uitleg zal je meer houvast geven tijdens komende innovatietrajecten. Door het bijwonen van dit webinar zal je in de toekomst ook als trainer kunnen fungeren, die andere partijen begeleidt doorgaand het co-creatieproces. Zo kom je tot innovaties die écht meerwaarde creëren voor alle betrokken partijen.

 

Mocht je nog wat meer informatie willen over het GLITCH Kompas, klik dan hier: https://hetglitchkompas.eu/

Voor meer informatie over de kick-off, bekijk dan de bijlage of klik hier: https://glitch-innovatie.eu/train-the-trainer/

Wil je je alvast inschrijven, klik dan hier: http://training-glitch-kompas.pagedemo.co/