10/27/2020 13:00 - 10/27/2020 16:00

Dit bezoek wordt geannuleerd. In het huidige Coronaklimaat lijkt het ons niet opportuun om dit bezoek te laten doorgaan.
Uitstel betekent echter geen afstel. We contacteren u later voor een nieuwe datum.

Op dinsdag 27 oktober brengen we een bezoek aan een van de proefvelden waarop momenteel verschillende groenbedekkers staan. Daarbij geven we extra uitleg over de biologie van M. chitwoodi, de schade die het op verschillende (groente-)gewassen aanricht en hoe we deze nematode kunnen beheersen. Bij de beheersing ligt de focus op een goede keuze van de groenbedekker en geven we tips waarmee je rekening moet houden. Ontdek alle info in onderstaande poster.

Inschrijven is verplicht en kan via onderstaande link

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScIzYD-9aIUuYIXUO0zNmGhR6voI8RH9Vd_Qu1i7RnEYGQgqA/viewform?usp=sf_link 

 width=

De exacte routebeschrijving krijg je na inschrijven. Bij grote interesse in het bezoek kan er met verschillende tijdssloten gewerkt worden om de grootte van de groepen te reduceren. Je kan uw voorkeur aanduiden bij inschrijven (start om 13u, 14u30 of 16u). Wij proberen hier rekening mee te houden, maar kunnen dit niet voor iedereen garanderen.

Coronamaatregelen?

Alles gaat buiten door en het perceel is voldoende groot om afstand te bewaren. Deelnemers worden dan ook gevraagd om 1,5 m afstand van andere personen te houden, uitgezonderd leden van hetzelfde gezin. Mondmaskers zijn verplicht en zelf te voorzien. Handgel wordt voorzien. Bezoekers die ziektesymptomen vertonen worden niet toegelaten. Gelieve al deze voorschriften te respecteren tijdens de demonamiddag.

Meer weten?

Contacteer Sander Fleerakkers (PSKW) – sander.fleerakkers@proefstation.be – 0473/35.35.24

Of Wim Wesemael (ILVO) – wim.wesemael@ilvo.vlaanderen.be