Deze nieuwsbrief is volledig op maat van de teler samengesteld, dus u ontvangt enkel informatie met betrekking tot uw interessedomeinen. Om de nieuwsbrief te ontvangen moet u uw profiel aanvullen. Hoe u dit doet, leest u hier. Uw profiel aanpassen neemt slechts enkele minuten in beslag en doet u als volgt:

Stap 1:  klik op “Aanmelden” in de rechter bovenhoek van deze webpagina.

Stap 2: Geef vervolgens uw gebruikersnaam en wachtwoord op en klik opnieuw op aanmelden onderaan in het venster. U bent nu aangemeld. Rechts bovenaan de pagina is uw gebruikersnaam verschenen waar voordien “Aanmelden” stond.

Stap 3: Klik op uw gebruikersnaam. Er verschijnt een menubalk en klik op “Mijn profiel”. Er verschijnt een nieuw venster met hierin de profielgegevens waarover we beschikken. Wanneer u verder naar onderen scrolt, kan u de teelten aanvinken waarvoor u interesse heeft. U kan meerdere teelten selecteren. Selectie van de teelten is noodzakelijk om de nieuwsbrief te ontvangen.  Vergeet niet onderaan het venster op de knop “Bevestigen” te drukken.

Stap 4: Uw profiel is aangepast en u zal de digitale nieuwsbrief ontvangen wanneer er proefresultaten in uw interessedomeinen verschijnen.