NIEUW! Lees hier hoe je online je staalname voor een stikstofontleding van je bodem aanvraagt!

Via deze weg kan je voortaan op een snelle manier een staalname voor stikstof op je percelen aanvragen.
Bij ons kan je terecht voor een stikstofanalyse (nitraat en ammonium), pH en zoutbepaling. Bovendien geven we ook teeltspecifiek bemestingsadvies.

 

 

 

U moet lid zijn en aangemeld om het staalnameformulier in te kunnen vullen. Indien u nog geen lid bent van Proefstation dient u zich eerst lid te maken.

Je moet hiervoor over een login met paswoord beschikken waarmee je kan aanmelden op de website. Beschik je al over een paswoord en login, meld je dan aan. Klik vervolgens op aanvraag staalname. Uw algemene gegevens zijn ons bekend en u hoeft enkel nog de gegevens over de percelen die je wenst te laten bemonsteren in te vullen. Geef de naam van het perceel en informatie over de bemesting van het betreffende perceel op. Bovendien kan je aangeven wanneer je graag de bemonstering laat uitvoeren. Na het versturen van de aanvraag plannen we de staalname in.

Beschik je nog niet over een login, dan kan je eenvoudig het aanvraagformulier invullen en doorsturen. Via e-mail wordt een login met paswoord toegestuurd . Uw gegevens worden bij de online aanvraag voor een staalname automatisch gekoppeld aan het staalnameformulier als je ingelogd bent. Je kan opteren om enkel klant te worden maar je kan ook lid worden. Als lid krijg je een korting op de staalnamekost en kan je ook van andere voordelen genieten.

Klik hier voor een volledig overzicht van de voordelen van het lidmaatschap.

Klik hier om een login aan te vragen